Bine ai venit la West Gate Studios!
4 October 2017
Învață cum să comunici mai bine și să relaționezi cu cei din jur!
9 October 2017

Tu ce limbă străină ai vrea să înveți?

Te-ai săturat să apelezi la dicționare online și Google translate? Ai vrea să mergi într-o țară străină cu siguranța și încrederea că te poți înțelege cu locuitorii acesteia?  Ai vrea să te înțelegi cu colegii străini de la facultate fără să aveți nevoie de un translator? Dacă ai răspuns cu Da la cel puțin o întrebare, avem vești bune pentru tine! Ce-ai zice de un curs de limbă străină predat de vorbitori nativi, chiar la tine în campus? Află mai multe detalii!

Cursurile pe care ți le dorești, la tine în campus

Spune-ne ce limbă străină ți-ai dori să înveți, completând formularul de mai jos, iar partenerii noștri de la Aiesec se vor ocupa personal să îți aducă un profesor nativ, special pentru tine.

Link formular: https://goo.gl/forms/ezoTBeXSMGpzMUZZ2

Cursurile vor avea loc chiar în biblioteca din campusul West Gate Studios, începând cu luna Noiembrie.

Despre Teaching Romanian Youth

Teaching Romanian Youth este un proiect dezvoltat de Aiesec, prin care studenții au acces la cursuri de limbi străine predate direct de vorbitori nativi. Cursurile se desfășoară pe o perioadă de 10 săptămâni, într-un mod interactiv și practic.

 

Avantajele cursurilor TRY:

– Interacțiunea pentru o perioadă de 10 saptămâni cu un nativ. Acest lucru va fi facilitat de numărul redus de participanți per grupă.

– Contact cu o cultură diferită prin activități practice și interactive, menite să familiarizeze participanții cu tradițiile, mâncărurile, dansurile tradiționale, filmele și literatura în limba respectivă.

– Însușirea mai rapidă a cuvintelor noi prin exerciții menite să exerseze vocabularul proaspăt dobândit.

– La sfârșit, toți cursanții vor susține un test, în urma căruia se va stabili nivelul cunoștințelor dobândite.

– Toți cursanții vor primi o diplomă de participare.

Mai multe informații despre proiectul TRY poți afla de aici. Dacă vrei să te înscrii la cursuri, tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte