Am dat startul înscrierilor pentru anul universitar 2018-2019!
13 July 2018
Participă gratuit la Cursul Google Atelierul Digital și descoperă secretele marketing-ului online!
9 October 2018

West Gate Studios te așteaptă la piscina Crazy Pool!

West Gate Studios deschide piscina Crazy Pool, devenind, astfel, singurul campus privat din România cu piscină. Dacă ești rezident West Gate Studios sau intenționezi să te cazezi aici, acum ai încă un motiv de bucurie: în zilele toride de vară, te poți răcori oricând la piscină! În plus, beneficiezi de reducere de 50% la tariful de intrare!

Crazy Pool este o piscină modernă, cu terasă exterioară, unde de poți relaxa oricând împreună cu prietenii la un cocktail, la o bere sau o cafea bună. Și, pentru că înotul deschide apetitul, după o binemeritată bălăceală în bazin, trebuie să încercați preparatele delicioase disponibile în meniu. Ba mai mult, dacă îți place să faci mișcare și vrei să te menții în formă, încearcă pista de alergare și rollerblade.

Soare, distracție, muzică în surdină, odihnă de voie și atmosferă de vacanță. Ce îți poți dori mai mult? Hai și tu la Crazy Pool și relaxează-te cum se cuvine!

Prezintă legitimația de rezident la intrare și beneficiezi de 50% reducere din tariful de acces! Mai multe detalii despre piscină poți citi aici: http://bit.ly/2v4BzrC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte