Participă la proiectul internațional Projects for Peace și câștigă o bursă pentru propunerea ta
13 November 2018
West Gate, căminul tău și la anul, cu zero avans și zero dobândă!
4 April 2019

West Gate Campus și CEC Bank caută bancheri în teniși

Ești o fire comunicativă, convingătoare și îți place să împarți vești bune? Ce bine! Înseamnă că ai profilul perfect pentru un… bancher în teniși! 🙂 West Gate Campus și CEC Bank te invită să fii un alt fel de vestitor al primăverii și să ne ajuți la răspândirea informațiilor despre un super proiect pentru studenți, chiar aici în campus! Proiectul “Investește în tine” este un program dedicat tinerilor, prin care aceștia au ocazia de a aplica pentru un credit, în valoare de maximum 40 000 lei, pentru tinerii între 16 și 26 ani neîmpliniți, aflați în sistemul de învățământ sau care efectuează cursuri de specializare autorizate.

Pentru ce poate fi folosit creditul?

Creditul este finanțat de Guvernul României, în parteneriat cu CEC Bank, are dobândă zero și are ca scop finanțarea nevoilor beneficiarilor și familiilor acestora privind educația, sănătatea, cultura, sportul și de habitat.

Printre cheltuielile eligibile se numără:

-plata cărților, rechizitelor, cursurilor, revistelor de specialitate, suporturilor/materialelor de curs, în format tipărit sau digital, indiferent de domeniul de acoperire al acestora sau de specificul domeniului de studiu pentru care s-a făcut finanțarea
-plata creșelor, grădinițelor, școlilor particulare, cheltuieli cu plata taxelor și a costurilor aferente participării copilului la activități din creșe, grădinițe, atât de stat cât și private acreditate, inclusiv școlile și liceele particulare
-plata cursurilor de specializare/ calificare
-plata cursurilor de pregătire profesională
-taxe de studii, inclusiv master, doctorat, MBA
-plata chiriei și a utilităților etc.

Mai multe detalii despre proiect poți citi aici: http://bit.ly/2CEBG0X

Dacă ți-am trezit interesul și vrei să ne ajuți la promovarea proiectului chiar aici în campus, trimite-ne C.V.-ul tău pe adresa office@ihouse-westgate.ro, până pe data de 4 Aprilie 2019, și hai să ne cunoaștem! Împreună, putem ajuta colegii și prietenii tăi să descopere un proiect care să-i ajute și să pornească pe drumul cel mai bun pentru îndeplinirea viselor personale. Efortul tău nu va rămâne nerăsplătit, bineînțeles. Iată care sunt beneficiile oferite, dacă ni te alături:

– Salariu

– Program flexibil

– Beneficii suplimentare

– Oportunitatea de a-ți ajuta colegii și prietenii să descopere un super proiect

Nu mai sta pe gânduri și trimite-ne chiar acum C.V.-ul tău, pentru a porni în căutarea aventurii și pentru a ne ajuta să promovăm un proiect atât de benefic tinerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte