Cum să faci mai ușoară trecerea de la liceu la facultate
1 September 2017
Tu ce limbă străină ai vrea să înveți?
6 October 2017

Bine ai venit la West Gate Studios!

Bine ai venit, dragă student! Iată că a început anul universitar, ocazie cu care te felicităm că ai ajuns în București și ai început să lucrezi la implementarea viselor tale, urmând facultatea pe care ți-o dorești. Ne bucurăm tare mult că ai ales West Gate Studios să fie a doua ta casă și sperăm că vei întâlni aici mai mult decât te aștepți. Noi îți putem garanta că nu te vei plictisi și că nu vei întâlni doar colegi noi, ci și prieteni noi.

Hai să începem aventura

Fiind într-un oraș nou, nimic nu pare atât de ușor la început. Întâlnești o mulțime de oameni noi, ești bombardat cu o grămadă de informații, iar toată zăpăceala, adunată și cu emoțiile tale pentru începerea facultății, care sunt absolut normale, fac totul să pară mai greu decât este de fapt. Tocmai de aceea, noi, echipa West Gate Studios, ne străduim cât mai mult să te ajutăm.

Începem prin a-ți prezenta campusul și ce înseamnă viața de student în capitală. Ne întâlnim Vineri, 6 octombrie, la ora 17:00, în Art Cafe, clădirea B2, unde vom sta de vorbă, vom socializa și te vom ajuta să te familiarizezi cu campusul nostru.

Apoi, Sâmbătă, 7 Octombrie, de la ora 19:00, te invităm la un binemeritat Barbeque Party, în Crazy Cafe, unde se va lăsa cu distracție, muzică și premii garantate pentru primii 50 de participanți.

Surprizele nu se încheie aici! Pe toată perioada anului universitar, pregătim o mulțime de activități, seminarii, cursuri și evenimente pentru relaxare, dar și pentru a învăța lucruri noi și utile.

Câteva dintre acestea sunt:

– Seminarii interesante și educative, pe teme precum comunicare, networking, time management, inteligență emoțională, cum să înființezi un start-up etc.

– Cursuri educative și necesare, cum ar fi cursuri de limbi străine, cursuri de prim ajutor, cursuri de gătit, make-up, styling etc.

– Evenimente de relaxare sau educative, precum seri de teatru și film, campionat FIFA, hackathon, petreceri tematice și distractive etc.

Pentru seria evenimentelor educative, partenerii noștri, AIESEC, ne vor ajuta să vă oferim tot ceea ce vă doriți și chiar mai mult decât atât. Pentru cei care nu știu, AIESEC este o platformă ce oferă tinerilor oportunități internaționale de dezvoltare personală și profesională sub formă de internshipuri internaționale.

Câteva dintre evenimentele pregătite în parteneriat cu ei sunt: Y4GG – Youth 4 Global Goals, YSF – YouthSpeak Forum, Global Volunteer, TRY – Teaching Romanian Youth și multe altele.

În plus, vă oferim oportunitatea de a vă implica în tot ceea ce se întâmplă în campus, de a ne propune lucruri noi și de a câștiga experiența de care aveți nevoie pentru a porni pe drumul profesional dorit. Vă așteptăm cu drag la evenimente și abia așteptăm să ne cunoaștem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte