West Gate, căminul tău și la anul, cu zero avans și zero dobândă!
4 April 2019
Liviu Tudor: drumul de la proiecte imobiliare, la inovație în protecția sanitară
22 February 2022

Informare și măsuri de siguranță împotriva COVID-19

Trăim cu toții vremuri dificile, incerte, în care încercăm să ne regăsim echilibrul în activitatea de zi cu zi. Cu toate că virusul COVID-19 ne-a schimbat tuturor percepția asupra lucrurilor, în campusul nostru am încercat să ne desfășurăm activitatea în limitele normalității. Însă, pentru că siguranța voastră și a tuturor celor care ne vizitează campusul este pe primul loc, încă de la începutul pandemiei, am luat o serie de măsuri de prevenție și vom continua să implementăm unele noi, pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19, printre care enumerăm:

 

  1. Igienizarea tuturor spațiilor comune și a lifturilor cu substanțe certificate împotriva virusului Covid-19 cu frecvență ridicată, în fiecare zi
  2. Dezinfectarea spațiilor comune și a lifturilor cu echipamente speciale cu vapori
  3. Montarea dispenserelor cu dezinfectant în recepțiile fiecarei clădiri
  4. Instruirea atentă a personalului nostru și dotarea cu echipamente de protecție
  5. Fiecărui vizitator i se solicită, la recepția fiecărei cladiri, completarea unui formular pe propria răspundere, cu privire la vizitele în zonele afectate, contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu virusul COVID-19
  6. Montarea unor panouri de plexiglass în recepțiile clădirilor
  7. Verificarea temperaturii rezidenților și vizitatorilor din campus cu ajutorul unui scanner cu infraroșu

 

 

Vom continua cu măsurile de prevenție și siguranță astfel încât să ne asigurăm că nu vom avea niciun caz de infectare în campus. De asemenea, am menținut constant legătura cu autoritățile și ne-am asigurat că îndeplinim toate regulile și recomandările acestora.

 

Vă recomandăm să ascultați în continuare sfaturile autorităților, să vă informați numai din surse sigure, precum Organizația Mondială a Sănătății https://www.who.int/ sau site-ul Ministerului Sănătății http://www.ms.ro/, să vă spălați frecvent pe mâini, să evitați zonele aglomerate, să purtați mănuși și măști de protecție și să evitați contactul cu persoanele care prezintă simptome de îmbolnăvire.

 

Pentru orice fel de informație suplimentară, nu ezitați să ne contactați pe email, la adesa office@ihouse-westgate.ro sau pe telefon, la numărul 021 539 02 64.

#StaySafe și aveți grijă de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte