2
Cum să îți faci CV-ul atractiv pentru angajator dacă nu ai experiență
22 November 2016
vacanța de iarnă
Tips&Tricks – cum să îți lași camera înainte să pleci în vacanță
19 December 2016

Liviu Tudor: Eram ca într-un carusel la cămin în Regie

Liviu Tudor

“Am stat în cămin, în Regie. După terminarea liceului din Piatra Neamț, în anul 1981, am venit la Facultate în București și am fost cazat în P6, un cămin nou la acea vreme. Acolo am cunoscut viața de cămin, acolo am făcut activități similare cu ce facem în West Gate Studios și acolo am prins gustul vieții de cămin universitar. (…) Când ești tânăr, toate amintirile sunt frumoase. Căminul era incomparabil cu condițiile de azi. Eram ca într-un carusel, așa era viața la acea vreme. Stăteam patru studenți în cameră și aveam și baie în cameră, asta în condițiile în care toate celelalte cămine aveau baie pe culoar. A fost și prima cerere, ca West Gate Studios să aibă în fiecare cameră propria baie și să nu locuiască mai mult de doi studenți în aceeași cameră”, își amintește Liviu Tudor.

West Gate Studios este un complex studențesc multicultural privat, care oferă mult mai mult decât un simplu spațiu de locuit pe termen mediu sau scurt. Acesta este locul în care tinerii din diferite regiuni ale țării, de culturi și diverse nationalități, vin să se întâlnească, să învețe și să se formeze, punând, astfel, bazele unor legături puternice care pot dura o viață. Motivul principal pentru care proiectul West Gate Studios a luat naștere a fost experiența omului de afaceri Liviu Tudor în căminul din Regie. Antreprenorul român a dorit să creeze un complex de cămine cu standarde ridicate, la fel cum sunt cele din străinătate, astfel încât studenții să aibă parte de o experiență plăcută, memorabilă, din perioada anilor de studiu. După vizitarea mai multor cămine din diverse țări, precum Franța, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, Liviu Tudor a adunat toate informațiile necesare astfel încât să poată începe proiectul West Gate Studios.

“Nu putem avea tineri absolvenți la standarde europene care stau în cămine sub nivelul cerințelor UE. Noi am încercat ca în fiecare an să adăugăm facilități noi – o bibliotecă, un spațiu expozițional, Art Cafe, o piscină – iar proiect de viitor este teren multifuncțional de sport. Vor fi piste de alergare, piste pentru role – nu este un simplu teren multifuncțional – va fi un areal“, a declarat Liviu Tudor, în cadrul emisiunii Wall-Street 360, realizată de Claudiu Vrînceanu.

Misiunea International House Bucharest este aceea de a oferi studenților și tinerilor profesioniști un mediu creativ, deschis cunoașterii și experimentării, într-o comunitate multiculturală care promovează inițiativa personală, înțelegerea, respectul și prietenia. Rezidenții sunt primiți într-un spațiu bine amenajat, cu o mulțime de facilități, astfel încât experiența din West Gate Studios să fie una plăcută. În plus, metroul este foarte aproape, iar fiecare student poate ajunge la facultate sau în oricare alt colț al orașului într-un timp scurt.

Cu toate că nu este un business orientat către profit, după cum a declarat Liviu Tudor, interesul pentru buna funcționare a proiectului West Gate Studios este unul foarte mare, deoarece reprezintă un mediu perfect pentru formarea viitorilor profesioniști ai țării. Înființată în anul 2012, International House Bucharest este o o fundație independentă, non–profit, care administrează campusul studențesc West Gate Studios, în care trăiesc și studiază mai bine de 1700 de studenți din România și din alte peste 16 țări ale lumii.

1 Comment

  1. […] în cadrul emisiunii Wall-Street 360, Liviu Tudor, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România, susține că nivelul de confort […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte