Tu ce limbă străină ai vrea să înveți?
6 October 2017
Hacking Bucharest – cunoaște orașul în care studiezi!
9 October 2017

Învață cum să comunici mai bine și să relaționezi cu cei din jur!

Cât de important este să comunici corect? Care sunt barierele de comunicare? Cum te asiguri că mesajele tale sunt transmise și înțelese exact așa cum vrei? Ce este networking-ul? Află răspunsul tuturor acestor întrebări și multe alte lucruri interesante despre networking și comunicare, în cadrul unui workshop interactiv, la care te invităm Vineri, pe 13 octombrie, în Art Cafe, începând cu ora 18:00.

Despre Workshop-ul de Comunicare și Networking

Workshop-ul se va concentra pe importanța comunicării și a networking-ului în cadrul facultății, pe perioada studenției. Partenerii noștri de la Aiesec îți vor prezenta cât mai multe lucruri despre cum te poate ajuta comunicarea să ai o viață mai bună pe parcursul anilor petrecuți în facultate, care sunt tipurile de comunicare și cum comunică, de obicei, oamenii, care sunt regulile de bun simț într-o comunicare și canalele de comunicare principale.

Când? Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 18:00

Unde? Art Cafe, clădirea B2

Vei învăța ce este networking-ul și cum te poate ajuta pe tine, ca student în București, care sunt cele mai importante networking skills, cum le poți dezvolta mai bine și chiar vom face exerciții de networking. Vei descoperi care sunt greșelile de comunicare pe care pe facem zilnic și cum le poți evita. Vei ști, la finalul workshop-ului, cum să comunici și să interacționezi cu cei din jur, astfel încât mesajul tău să fie perceput corect, atât de colegi, prieteni, cât și de cadre didactice sau oameni pe care îi întâlnești pentru prima oară.

Chiar dacă este Vineri, 13, îți garantăm că vom demonta superstițiile și că ne vom simți foarte bine împreună, comunicând și descoperind lucruri cât se poate de interesante și de utile pentru viața de zi cu zi, mai ales pentru un student nou în București. Așadar, te așteptăm cu drag Vineri, 13 Octombrie, de la ora 18:00, în Art Cafe, chiar în campusul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte