West Gate Campus și CEC Bank caută bancheri în teniși
27 March 2019
Informare și măsuri de siguranță împotriva COVID-19
8 May 2020

West Gate, căminul tău și la anul, cu zero avans și zero dobândă!

Da, ai citit bine. Vrei să afli cum este posibil? Vino Miercuri, pe 17 Aprilie, ora 19:30, în Art Cafe (clădirea B2, parter) și vei afla tot ce trebuie să știi despre programul “Investește în tine”, de la CEC Bank, creditul pentru o studenție așa cum ai visat.

Proiectul “Investește în tine” este un program dedicat tinerilor, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, aflați în sistemul de învățământ sau care efectuează cursuri de specializare autorizate, prin care aceștia au ocazia de a aplica pentru un credit, în valoare de maximum 40 000 lei.

Cum poate fi folosit acest credit?

Creditul este finanțat de Guvernul României, în parteneriat cu CEC Bank. Unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este că are dobândă zero și scopul este de a  finanța nevoilor beneficiarilor și familiilor acestora privind educația, habitatul, sănătatea, cultura, sportul.

Printre cheltuielile eligibile incluse în programul “Investește în tine” se numără:

-plata cărților, rechizitelor, cursurilor, revistelor de specialitate, suporturilor/materialelor de curs, în format tipărit sau digital, indiferent de domeniul de acoperire al acestora sau de specificul domeniului de studiu pentru care s-a făcut finanțarea
-plata creșelor, grădinițelor, școlilor particulare, cheltuieli cu plata taxelor și a costurilor aferente participării copilului la activități din creșe, grădinițe, atât de stat cât și private acreditate, inclusiv școlile și liceele particulare
-plata cursurilor de specializare/ calificare
-plata cursurilor de pregătire profesională
-taxe de studii, inclusiv master, doctorat, MBA
-plata chiriei și a utilităților etc.

Mai multe detalii despre proiect poți citi aici: http://bit.ly/2CEBG0X

Chiria ta la cămin poate fi una dintre cheltuielile eligibile pentru programul “Investește în tine”, lucru ce ți-ar da posibilitatea de a plăti locul pentru un an în West Gate Studios, fără avans și fără dobândă. Așadar, nu uita că te așteptăm pe 17 Aprilie, ora 19:30, în Art Cafe, să afli mai multe despre cum poți beneficia și tu de acest credit, care sunt avantajele sale și de ce ar trebui să aplici cât mai repede. Poți pune oricâte întrebări dorești, specialiștii CEC Bank vor fi acolo să îți răspundă la orice nelămurire. Te așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte