Învață cum să comunici mai bine și să relaționezi cu cei din jur!
9 October 2017
Învață cum să folosești portalul West Gate Studios! | Learn how to use the West Gate Studios portal!
19 October 2017

Hacking Bucharest – cunoaște orașul în care studiezi!

București este un oraș întortocheat, chiar și pentru cei care au locuit aici de-o viață. Așadar, dacă ți s-a întâmplat până acum să iei metroul greșit, să te rătăcești printre străduțe sau dacă nu știi unde poți să mănânci cel mai bun burger și trebuie să apelezi întotdeauna la colegi, prieteni sau la atotștiutorul Google, nu îți face griji. Li se întâmplă și celor mai buni. Cu toate astea, am adunat sfaturi, ponturi și cunoștințe despre București și ale sale căi necunoscute, pe care vrem să ți le prezentăm cu drag. Hacking Bucharest este un seminar cu și despre București, pentru oricine are nevoie.

Despre seminar

Ne vom întâlni în Art Cafe, Joi, pe 12 octombrie 2017, începând cu ora 18:00, pentru cele mai bune tips&tricks despre cum să fii un bucureștean adevărat.

Vei învăța și vei descoperi lucruri pe care și noi am fi vrut să le știm la momentul potrivit, cum ar fi:

– Mijloace de transport și rute recomandate în București pentru a ajunge rapid la facultate și în alte locuri importante

– Cele mai bune ore pentru a evita traficul

– Unde să mănânci ieftin și bun

– Unde să te distrezi cu prietenii

– Unde poți găsi cursuri gratuite

– Evenimente recomandate

Plus multe alte lucruri interesante despre orașul în care ai ajuns să studiezi. Partenerii noștri de la Aiesec ne vor ajuta și de această dată să vă pregătim acest seminar, unde nu numai că vom afla lucruri utile despre București, dar ne vom și cunoaște mai bine.

Bineînțeles că vei putea să și întrebi orice ai vrea să afli, dialogul fiind unul deschis, iar seminarul unul interactiv. 🙂

Ne vedem pe 12 octombrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte