Martie, luna surprizelor în campus
3 April 2018
Am dat startul înscrierilor pentru anul universitar 2018-2019!
13 July 2018

Devino și tu Global Volunteer!

Te-ai trezit vreodată dimineața simțind nevoia să faci ceva nou? Ți-ai dorit vreodată să ieși din rutină, să evadezi într-o țară nouă, total necunoscută, în care nimeni nu îți știe numele și să te integrezi printre localnici? Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă tu, ca student, ai avea puterea să aduci o schimbare în lume? Cu siguranță da, dar niciodată nu ai avut curajul să iei acțiune, pentru că nimeni nu ți-a zis până acum că poți. Dar ghici ce? Poți.

 

Vara asta poți pleca timp de 6 săptămâni într-o altă țară și poți să călătorești în timp ce aduci tu schimbarea de care toți ceilalți doar vorbesc. Cum? Aplică într-un proiect de voluntariat internațional pe aiesec.org/global-volunteer și alătură-te și tu miilor de voluntari din întreaga lume, care au înțeles care e cheia pentru a schimba lumea.

”N-am mai fost în străinătate înainte și mi-am spus că atunci când o voi face, va fi semnificativ! De aceea am ales să merg în India ca voluntar global cu AIESEC. Prima mea zi de muncă a fost probabil cea mai provocatoare, distractivă, uimitoare și plină de sentimente mixte. De ce? Pentru că mi s-a spus că întreaga perioadă, care a fost timp de 6 săptămâni, singurul meu mijloc de transport va fi un elefant! Da, este adevărat! Numele ei era Windy. A devenit unul dintre cei mai apropiați prieteni de acolo.”

Aceasta este una dintre poveștile celor care au ales să facă ceva mai mult într-o vară. Aceasta este doar povestea Flaviei, care i-a schimbat viața, felul în care vede lucrurile acum, dar și perspectiva pe care o are asupra lumii. Mai mult, ea a ales să împărtășească experiența ei, pentru că a înțeles cât de importantă este pentru o persoană tânără. Vara următoare, asta ar putea fi povestea ta. Aplică într-un proiect de voluntariat internațional pe aiesec.org/global-volunteer și alătură-te și tu miilor de voluntari din întreaga lume, care au înțeles care e cheia pentru a schimba lumea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte