Cele 5 etape prin care trece un student în sesiune
26 January 2018
Devino și tu Global Volunteer!
25 April 2018

Martie, luna surprizelor în campus

Luna Martie a fost una plină de evenimente în West Gate Studios, atât pentru membrii Consiliului Rezidenților, cât și pentru rezidenții campusului. De la cursuri de prim ajutor, până la seri de film sau jocuri, toate au contribuit la întărirea sentimentului de comunitate și au ajutat rezidenții să se cunoască mai bine între ei, să socializeze și să se împrietenească.

1 Martie îndulcit

Chiar dacă primăvara s-a lăsat așteptată, iar din punct de vedere meteorologic am avut un 1 Martie mai degrabă friguros, colegii noștri din cadrul Consiliului Rezidenților au pornit într-o misiune delicioasă, aceea de a oferi mărțișoare dulci tuturor doamnelor și domnișoarelor din campus. Rezultatul a fost unul plin de zâmbete frumoase, lucru de care s-a bucurat toată lumea.

Movie Night

Pe 11 Martie, rezidenții s-au strâns în Crazy Café la Movie Night, unde au vizionat Why Him, o comedie care le-a smuls tuturor câteva râsete sănătoase. În număr destul de mare, participanții s-au distrat împreună și s-au bucurat de popcornul și sucurile oferite din partea casei. La final, doi norocoși au avut parte și de o surpriză, câștigând bilete la filmul de Oscar The Shape of Water.

Curs de prim ajutor

Pe 17 Martie, în parteneriat cu Societatea Studenților la Medicină din București, a avut loc un nou curs de prim ajutor. Cursul s-a desfășurat în Art Café, iar datorită acestuia, participanții au învățat cum să acorde primul ajutor și cum să reacționeze în situații de urgență.

 

Games night

Pentru a încheia luna cum trebuie, rezidenții s-au strâns pe 29 Martie în Crazy Café, la o seară relaxantă și distractivă, ocazie perfectă pentru a socializa și a lega prietenii noi. Cei peste 160 de participanți s-au bucurat de diverse jocuri precum Catan, Activity, Biliard, Foosball, Fifa sau Rummy. A avut loc chiar și un campionat de Beer Pong, datorită căruia cele 27 de echipe participante și-au arătat abilitățile, priceperea, dar și dorința de a se amuza. Câștigătorii au fost premiați cum se cuvine, câștigând un voucher pentru Fifa18 și unul pentru Biliard.

În continuare, Consiliul Rezidenților pregătește și alte evenimente pentru luna Aprilie, astfel încât rezidenții să se bucure de experiențe noi și să participe în număr cât mai mare. Rămâi aproape de noi și află din timp despre fiecare în parte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte