Devino și tu Global Volunteer!
25 April 2018
West Gate Studios te așteaptă la piscina Crazy Pool!
9 August 2018

Am dat startul înscrierilor pentru anul universitar 2018-2019!

Vrei să faci parte din cea mai tare comunitate de studenți? Îți dorești confort, siguranță, dar și distracție, în același loc? Hai și tu la West Gate Studios, locul unde viitorul tău începe!

Ai trecut de examene, ai intrat și la facultate, iar gândul îți stă deja la cum să îți petreci vacanța și cum să te bucuri de vară cât mai mult. Te înțelegem perfect. Dar, înainte de a începe să fugi pe la festivaluri de muzică și să te bălăcești în mare cu prietenii, asigură-te că la toamnă vei avea parte de cel mai bun cămin pentru tine.

Fă-ne o vizită și descoperă primul și cel mai mare campus privat din România, West Gate Studios! Te așteptăm cu o mulțime de facilități, cum ar fi: cameră mobilată complet, baie proprie cu duș, chicinetă, balcon, pază non-stop, bibliotecă și sală de studiu cu acces gratuit 24/7, Internet, aer condiționat și televizor. În plus, ai abonament la clinica medicală privată Medicover, în toată rețeaua națională (inclusiv cea din West Gate), iar toate acestea sunt incluse în prețul de cazare. Plătești o singură dată și ai scăpat de griji, pentru că toate utilitățile sunt incluse!

                                   

Tot în campus găsești spălătorie și curățătorie pentru haine (serviciul self-service este non-stop), spălătorie auto, supermarket non-stop, farmacie, cantină, cafenea și club, spațiu multicultural pentru evenimente, piscină de care să te bucuri toată vara și o mulțime de colegi din peste 10 țări, dornici să învețe și să își înceapă viața de student în București, exact ca tine!

Campusul se află la doar 3 minute de stația de metrou Preciziei, astfel că ajungi oricunde în București, rapid și ușor! Dacă studiezi la Poli sau Medicină, spre exemplu, în 20 de minute te afli deja în sala de curs. ?

Pe tot parcursul anului, te poți bucura de evenimentele organizate în campus, cum ar fi seminarii de comunicare, conferințe, seri de film etc., poți ajuta la organizarea acestora și chiar ne poți propune evenimente pe care să le facem aici. Așteptăm sugestiile tale! În plus, campusul West Gate Studios se află în complexul West Gate Business District, unul dintre cele mai mari centre de business din București, unde se află o mulțime de companii internaționale, dornice să își deschidă porțile pentru tineri studenți aflați la început de drum și să îi ajute să își dezvolte cariera!

Ce mai aștepți? Hai să ne cunoaștem! Rezervă-ți locul în West Gate Studios acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte