9 pași simpli pentru a fi eco-friendly
16 February 2017
Înscrie-te la West Gate Sports Championship și arată-ne că ești cel mai bun
9 May 2017

Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru viitorul copilului tău

Când ești părinte, viitorul copilului tău este ceea ce te interesează cel mai tare. Îți dorești un mediu sănătos și frumos în care să se dezvolte, un anturaj de la care să aibă ce să învețe și cât mai multe oportunități pentru cariera sa viitoare. Tocmai de aceea, îl sprijini în toate alegerile sale și ai grijă să îi oferi întotdeauna ce este mai bun.

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru o dezvoltare sănătoasă este reprezentat de mediul în care studentul trăiește, în afara orelor de cursuri de la facultate. Cu alte cuvinte, un campus universitar care oferă un mediu propice pentru dezvoltare este mai mult decât necesar. Așa a luat naștere West Gate Studios, primul și cel mai mare campus universitar privat din România, construit la standarde europene.  În 2015, campusul a devenit membru al prestigioasei organizații International Houses Worldwide, formată din 18 operatori de campusuri studențești de pe toate continentele, unite sub aceeași misiune, aceea de a oferi studenților din diferite colțuri ale lumii ocazia de a studia și de a se dezvolta împreună, într-o comunitate plină de respect, înțelegere și prietenie.

Tot în această idee a fost înființată și Fundația International House Bucharest, cu scopul de a administra evenimentele campusului West Gate Studios – locul în care trăiesc și studiază peste 1600 de studenți din România și din alte țări.

Fundația International House Bucharest își propune și reușește să dezvolte o perspectivă unică asupra vieţii de student, oferind tinerilor aflați la început de drum un mediu sigur în care să se formeze, un stil de viaţă modern, ce se ridică la standarde internaţionale, în care studenţii din România beneficiază de un schimb interactiv de experiență alături de alți colegi din întreaga lume.

Astfel, programul “Community Spirit”, dezvoltat tot de fundaţia International House Bucharest, oferă studenţilor posibilitatea de a interacţiona, învăţa şi aprecia valorile interculturale, prin participarea la diverse activităţi educative, interactive și distractive, în același timp.

Dacă vrei să sprijini și tu dezvoltarea Fundaţiei International House Bucharest şi, bineînțeles, programul “Community Spirit”, poți alege să redirecționezi până la 2% din impozitul anual pe venit.

Post-facebook-2%
Pentru a redirecţiona până la 2% din impozitul pe venit către fundaţia “International House Bucharest”, te invităm să completezi formularul 230, în funcţie de modalitatea în care încasezi venituri şi să îl transmiţi online, direct sau prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu (click aici pentru adrese).

Pentru contribuabilii care obţin venituri din salarii descarcă FORMULARUL 230 precompletat cu datele Fundaţiei “International House Bucharest”, astfel:

FORMULARUL 230 pentru persoanele care nu deţin semnătura electronică şi care pot transmite declaraţia completată prin poştă, cu confirmare de primire.

Instrucțiunile de completare pentru formularul 230:

Completarea capitolului (I.DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu informațiile din Cartea de Identitate);

La finalul declarației, semnătura în dreptul Semnătură contribuabil;

Depunere formular, la Administrația Financiară – persoane fizice, de care aparțineți conform adresei din CI, sau prin poștă, cu confirmare de primire.

Îți mulțumim pentru contribuție şi pentru faptul că ai ales să investeşti în viitorul copilului tău, sprijinind fundația International House Bucharest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte