Învață o limbă străină de la un vorbitor nativ!
23 October 2017
Martie, luna surprizelor în campus
3 April 2018

Cele 5 etape prin care trece un student în sesiune

Orice student știe că sesiunea este una dintre cele mai stresante perioade din timpul facultății, dar și una dintre cele mai amuzante. Fie că înveți pe ultima sută de metri, fie că înveți din timp, panica tot va veni la un moment dat. Dar vei trece și peste ea. Până atunci, ne putem amuza împreună pe tema sesiunii și a celor mai importante etape prin care trece un student în perioada examenelor.

Prima etapă: Bucuria că s-au încheiat cursurile

Nu te mai trezești de dimineață, nu te mai grăbești să ajungi la facultate, somnul e mai dulce și mai odihnitor. Ce poate fi mai frumos?

A doua etapă: Calcularea zilelor până la examene sau “meh, am destul timp să învăț”

Primul examen este peste câteva zile? Păi, clar, ai destul timp să înveți. Sau, cel puțin, așa crezi…

A treia etapă: Seriale, seriale, seriale

GoT, Narcos, House of cards, Suits, Black Mirror, Orange is the new black, Ozark, Dark etc. Oricare ar fi “drogul” tău, știi că ai așteptat sesiunea doar pentru a recupera episoadele pierdute. Netflix și HBO îți sunt cei mai buni prieteni.

A patra etapă: Realizarea faptului că timpul se scurge cam repede

În momentul în care realizezi că ai cam rămas fără timp și că acum chiar trebuie să înveți, se instalează puțină panică.

A cincea etapă: Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război

Noaptea dinaintea unui examen este cea mai productivă pentru un student. Aceasta se mai numește și “nu știam că pot reține atât de multe într-un timp atât de scurt”. Materia pentru 3 luni învățată într-o singură noapte? No problem!

Vremuri grele pentru un student, multă cafea, multe ronțăieli, pe alocuri panică și poate chiar plâns. Dar, până la urmă, toate astea fac parte din frumusețea studenției. Iar după ce treci de sesiune, nu există bucurie mai mare decât aceea când realizezi că ai scăpat de examene. Brusc, starea ta se schimbă în cea de mai jos, nu-i așa?

Echipa West Gate Studios îți urează multă baftă în sesiune! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte