Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru viitorul copilului tău
13 March 2017
De acum, chiria lunară are toate utilitățile incluse
9 May 2017

Înscrie-te la West Gate Sports Championship și arată-ne că ești cel mai bun

West Gate Sports Championship, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate în cadrul campusului nostru, revine! Cea de-a VIII-a ediție a competiției va avea loc între 12 și 14 mai, iar înscrierile se fac până pe 10 mai, la recepția din B2. Înscrie-te acum, pentru a urca în topul clasamentelor și pentru a câștiga titlul de campion, dar și premiile puse la dispoziție!

Ajuns la cea de a VIII-a ediție, Campionatul sportiv este perceput, deja, ca un eveniment de tradiție în West Gate Campus, ce se adresează tuturor rezidenților care vor să facă puțină mișcare, să se distreze și să își facă noi prieteni. Anul acesta, competitia va avea loc în perioada 12-14 mai și va include 4 sporturi:

– Tenis dublu și simplu

– Fotbal: echipe 5+1

– Foosball: 2 vs 2

– Biliard

Dacă ești pasionat sau pasionată de tenis, te așteptăm să te înscrii fie individual, pentru tenis simplu, fie să îți iei colegul/colega și să vă înscrieți la tenis dublu. Ține minte, echipele pot fi și mixte! Meciurile se vor desfășura la terenul de tenis din incinta campusului.

Dacă pasiunea ta este fotbalul, îți poți aduna colegii, într-o echipă de 5+1, iar dacă nu reușești să aduni destui colegi, nu-i nimic, îți vom sări noi în ajutor și îți vom găsi coechipierii. Meciurile de fotbal se vor desfășura pe terenul din cadrul Colegiului Tehnic (Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 381 – 391), ce se află puțin mai sus de campusul nostru, aproape de intrarea pe autostradă.

În cazul în care faci parte din categoria celor care preferă sporturile indoor, poți concura cu un prieten la jocurile de biliard și foosball, ce se vor desfășura în incinta Crazy Cafe.

Untitled-2 refacut

De ce să participi la West Gate Sports Championship?

– Te distrezi

– Legi noi prietenii

– Faci mișcare

– Câștigi premii

Premiile puse la bătaie sunt următoarele:

– Locul I tenis simplu: o rachetă tenis Head

– Locul I tenis dublu: geantă Head pentru rachete

– Locul I fotbal: Tricou fotbal Adidas + Minge Nike

– Locurile II și III fotbal: Minge Nike

– Locul I Foosball: Șapcă + Tricou

– Locul I Biliard: Tac pentru billiard

Nu uita, înscrierile se fac până pe 10 mai, la recepția blocului B2! Te așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte