West Gate Studios te așteaptă la piscina Crazy Pool!
9 August 2018
Participă la proiectul internațional Projects for Peace și câștigă o bursă pentru propunerea ta
13 November 2018

Participă gratuit la Cursul Google Atelierul Digital și descoperă secretele marketing-ului online!

Te pasionează marketing-ul online și vrei să descoperi secretele promovării în era digitală? Participă la Atelierul Digital Google chiar la tine în campus! Înscrierea este gratuită pentru rezidenții West Gate Studios, iar programul se adresează studenților pasionați de digital marketing, care vor să învețe și să aplice elementele care stau la baza unei strategii online de succes.

Când și unde va avea loc cursul?

Cursul Atelierul Digital Google va avea loc în Art Cafe (clădirea B2, parter), pe 30 Octombrie, de la ora 18:00. Trainer va fi Dragoș Smeu, General Manager Mavericks, un trainer certificate Google, care te va ajuta să înțelegi mai multe despre marketing-ul digital, într-un curs interactiv și fun.

Cum te poți înscrie?

Accesează link-ul de aici http://bit.ly/atelieruldigital, până pe 28 Octombrie, completează câmpurile cerute și gata, te-ai înscris. Cu două zile înaintea evenimentului, vei fi contactat telefonic, pentru reconfirmarea participării tale la curs. Grăbește-te, locurile sunt limitate! În plus, prin participarea la curs, vei intra în tombola pentru a câștiga un domeniu .ro cu găzduire gratuită, timp de 1 an.

Ce vei învăța la curs?

Cursul Atelierul Digital Google va dura 2 ore și te va ajuta să descoperi tainele din spatele următoarelor tool-uri și strategii online:

– cum creezi un website și cum îl promovezi

– cum să realizezi o strategie online

– cum optimizezi un website pentru motoarele de căutare (SEO)

– cum setezi o campanie Google AdWords Search

– cum realizezi o strategie pentru social media (Facebook, LinkedIn, YouTube)

– cum lucrezi cu Google Analytics

– care sunt elementele principale ale unei optimizări mobile

*lista cu toate modulele disponibile se află aici

După finalizarea cursului, poți aprofunda cunoștințele pe platforma online Atelierul Digital, unde dacă vei trece cu brio peste teste, poți obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de către toți angajatorii din Europa. Un pas în plus către o carieră de succes.

Ce mai aștepți? Înscrie-te chiar acum, aici http://bit.ly/atelieruldigital,  și află ce înseamnă un profil virtual, cum poți face SEO, AdWords, cum poți folosi Youtube-ul în avantajul tău, cât de important este să ai o pagină de contact pe propriul website sau cum să îți faci un formular de feedback online.

Te așteptăm cu drag la cursul Atelierul Digital Google, pentru a face primii pași în marketing-ul digital!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte