Participă gratuit la Cursul Google Atelierul Digital și descoperă secretele marketing-ului online!
9 October 2018
West Gate Campus și CEC Bank caută bancheri în teniși
27 March 2019

Participă la proiectul internațional Projects for Peace și câștigă o bursă pentru propunerea ta

Projects for Peace este un proiect internațional, inițiat de Kathryn W. Davis, în 2007, pentru a promova pacea în lume și pentru a îndemna tinerii studenți să pornească pe drumul antreprenoriatului și să inițieze propuneri și proiecte care pot schimba societatea în care trăim și care au un impact la nivel cât mai mare. “My challenge to you is to bring about a mind-set of preparing for peace, instead of preparing for war.”, spunea Kathryn W. Davis, când a lansat proiectul.

Din 2007 și până acum, în fiecare an, studenții din cadrul școlilor partenere ale Davis United World College Scholars Program, precum și International House, au elaborat proiecte cât mai bine documentate, care au fost, ulterior, implementate, lucrând pe cât mai planuri astfel încât pacea în lume să nu mai fie un vis atât de îndepărtat.

 

Aruncă un ochi pe proiectele și propunerile colegilor din anii anteriori și inspiră-te chiar de la ei. Dacă ai și tu un proiect care poate transforma lumea în care trăim, cu impact cât mai mare la nivel mondial, elaborează-ți planul și aplică la Projects for Peace, pentru o șansă de a-ți vedea visul îndeplinit! Dacă ai întrebări despre proiect, poți consulta pagina cu întrebări frecvente, iar dacă te-ai decis că vrei să participi și te-ai gândit deja la un proiect care poate avea succes, aici găsești toate formularele pe care trebuie să le completezi pentru ca înregistrarea ta să fie completă. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte