Înscrie-te la concursul Platforma Y și poți câștiga o bursă la Oxford Summer Business School
15 May 2017
Cristian Ciornei a câștigat o bursă la Oxford Summer Business School
27 July 2017

Ideile tale îți pot aduce o bursă la Oxford Summer Business School!

Te-ai gândit vreodată ce ai lua într-un bagaj pentru două săptămâni la Oxford? Dacă întrebarea te-a pus pe gânduri, înseamnă că ți-am trezit interesul. Spune-ne ideile tale de business, fă-ți curajul de a le exprima printr-un articol pe Platforma Y, iar noi te putem premia cu o bursă la Oxford Summer Business School! În plus, punem la bătaie alte 3 cursuri de antreprenoriat, perfecte pentru a te ajuta să pornești pe drumul succesului.

Universitatea Oxford este cea mai veche universitate din lumea anglofonă. De-a lungul timpului, o mulțime de oameni celebri au absolvit Universitatea, precum Oscar Wilde, Lewis Carroll, Stephen Hawking, Theresa May, Margaret Thatcher și mulți alții. Dacă vrei să ajungi în sălile de curs ale prestigioasei Universități, lasă-ți ideile să zboare și nu-ți fie teamă să greșești!

Foarte mulți oameni de succes au început cu stângul evoluția lor în afaceri, deși ți s-ar putea părea greu de crezut. Evan Williams, înainte să fie co-fondator Twitter, a dezvoltat o platformă de podcasting, dar a eșuat. La fel și Reid Hoffman, care, înainte de a fi co-fondator LinkedIn, a creat o platformă de dating, proiect ce nu a reușit. Vera Wang, celebra creatoare de modă, a fost patinatoare, iar după ce a ratat calificarea în echipa Statelor Unite pentru Jocurile Olimpice, a încercat să devină redactor-șef al revistei Vogue, dar a fost refuzată și abia apoi s-a apucat de modă și design, carieră ce i-a adus faima de acum. De ce îți enumerăm exemplele de mai sus? Pentru că, în cadrul Platformei Y, nu există greșeli, ci doar idei și curajul de a te face auzit. Împărtășește-ne ideile tale și vei avea numai de câștigat!

concurs Platforma Y

Ce trebuie să faci, dacă te-ai decis să participi la concurs?

Intră pe site-ul Platformei Y și urmează pașii pentru înscrierea unui articol: http://bit.ly/2sJknVJ. Atenție: nu trebuie să răspunzi decât la una dintre întrebările propuse. Exprimă-ți ideile fără frică și bursa la Oxford poate fi a ta! Bursa constă în cursuri de 2 săptămâni, cazare cu mic dejun inclus și bilete de avion dus-întors. Pe lângă bursă, Platforma Y oferă alte 3 cursuri de antreprenoriat, care pot fi câștigate în a doua etapă a concursului. Acestea sunt:

1. Un curs de Antreprenoriat de la A la Z

2. Un curs Acreditat de Competențe Antreprenoriale

3. Un curs de Competențe Antreprenoriale

Când se desfășoară concursul?

Prima etapă a concursului are loc între 10 mai și 14 iulie 2017. Pe 20 iulie 2017 va fi ales câștigătorul bursei International Oxford Summer Business School.

A doua etapă a concursului Platforma Y are loc în perioada 15 iulie – 25 decembrie 2017.

Îndrăznește să visezi, fă-ți ideile auzite și lasă-le să prindă aripi! Îți garantăm că te vei bucura de succes. Pentru a citi regulamentul complet al concursului, intră aici: http://bit.ly/2rSEeSn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte