Ideile tale îți pot aduce o bursă la Oxford Summer Business School!
9 June 2017
Interviu – Cristian Ciornei, câștigător Platforma Y: “Am participat cu intenţia de a îmi testa capacitatea de a scrie un articol”
7 August 2017

Cristian Ciornei a câștigat o bursă la Oxford Summer Business School

Platforma Y, proiectul educațional dezvoltat de omul de afaceri Liviu Tudor, dedicat tuturor studenților din România, și-a găsit marele câștigător. Cristian Ciornei, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași, va pleca la Oxford să studieze despre business și economie, în cadrul unei sesiuni de studii în perioada 13 – 26 august.

O lume a mașinilor, articolul câștigător

Articolul scris de Cristian Ciornei se numește O lume a mașinilor și poate fi citit aici. Acesta vorbește despre impactul tehnologiei în viața de zi cu zi, dar și despre o posibilă lume viitoare, în care mașinile au preluat tot ceea ce înseamnă muncă, iar oamenilor nu le rămâne decât să se ocupe de propriile pasiuni, de artă și filosofie. Oare cum ne-am descurca și cum ar evolua lucrurile? Este un scenariu interesant, care ne-a pus pe gânduri, motiv pentru care Cristian a fost desemnat câștigător de către juriu. Cristian va merge pentru 2 săptămâni la Oxford, între 13 și 26 august, pentru studia și pentru a descoperi lucruri noi. Bursa câștigătorului inlcude cazare în campusul Universității din Oxford, mic dejun și bilete de avion dus-întors.

oxford

A început a doua etapă a concursului Platforma Y

Concursul Platforma Y nu s-a încheiat, a doua etapă a acestuia fiind în plină desfășurare, până pe 25 decembrie 2017. Așadar, studenții sunt invitați să participe în continuare, pentru a putea câștiga unul dintre cele 3 cursuri de antreprenoriat pe care le oferim. Pentru a participa, studenții trebuie să răspundă la una dintre întrebările de mai jos, sub formă de articol, pe care să-l înscrie aici.

Întrebări:

1 ADN de antreprenor. Cum îl recunoști?

2 Lucrez pentru alții sau lucrez pentru mine?

3 Cum vezi lumea de business transformată în următorii 10 ani?

4 Ce potențial de business există în zonele rurale din România?

5 De ce capital ai nevoie pentru a începe un business?

Premiile pentru etapa a doua a concursului sunt:

1 Un curs de Antreprenoriat de la A la Z

2 Un curs Acreditat de Competențe Antreprenoriale

3 Un curs de Competențe Antreprenoriale

Nu mai sta pe gânduri, participă acum, arată-ne care este viziunea ta de business și poți câștiga chiar tu un curs de antreprenoriat! Pentru a citi regulamentul complet al concursului, intră aici: http://bit.ly/2rSEeSn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte