Medicul de familie, la doar doi pași de casă
20 January 2017
9 pași simpli pentru a fi eco-friendly
16 February 2017

Arta aduce prietenie la International House Berkeley

morgan randall

Morgan Randall, un student care a locuit în campusul International House Berkeley, din California, membru al International Houses Wordlwide, cum este și West Gate Studios, a făcut un gest care a impresionat peste 600 de colegi și i-a adus tot atâția prieteni. Morgan are un talent unic și s-a decis să și-l pună în valoare aducând, în același timp, zâmbete și bucurie pe chipurile tuturor colegilor săi din campus. El poate desena cu ambele mâini, simultan, iar una dintre pasiunile sale este realizarea de portrete. Așadar, Morgan s-a gândit să deseneze portretele tuturor colegilor săi din campus, pe tablele montate în dreptul fiecărei uși.

portret morgan randall 2

portret morgan randall 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: pagina oficială de Facebook International House, UC Berkeley

Morgan Randall a studiat Matematica la Universitatea din California, însă este pasionat și de artă, iar mărturie stau cele peste 600 de portrete realizate pentru colegii săi din campus. Morgan i-a desenat pe fiecare în parte, le-a scris numele și țara de origine, devenind, astfel, mult mai ușor pentru aceștia să se cunoască între ei. Ba mai mult, a și câștigat un concurs din cadrul campusului, Big Ideas@Berkeley, datorită proiectului său, iar banii de premiu i-a folosit în scopuri caritabile. Morgan este pasionat și de limbi străine, iar datorită colegilor din campus, a reușit să învețe mai bine germana, japoneza și coreeana. În plus, după cum a mărturisit, a ajuns să aprecieze din ce în ce mai mult dulciurile tradiționale din alte țări, precum ciocolata din Lituania, rahatul turcesc sau caramelele cu aromă de cafea columbiană, pe care le-a tot primit de la colegii săi, în semn de mulțumire pentru portretele făcute.

portret morgan randall

portret morgan randall 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: pagina oficială de Facebook International House, UC Berkeley

Morgan poate termina un portret în doar trei minute, iar rezultatul este uimitor atât pentru cel care îl primește, cât și pentru toți ceilalți din jur. Talentul său la desen și abilitatea de a-și folosi ambele mâini cu aceeași dexteritate, în același timp, îi fac portretele cu atât mai apreciate. Și pe bună dreptate.

În continuare, vă invităm să urmăriți un clip realizat chiar de Morgan, despre proiectul său cu portretele colegilor de la campusul International House Berkeley:

                       

International Houses Worldwide este o organizație de elită, formată din 17 operatori de campusuri studenţeşti de pe toate continentele, care poartă aceeaşi denumire, International House, şi care împărtăşesc  aceeași misiune, de a încuraja studenții de toate naționalitățile să trăiască și să învețe împreună. West Gate Studios a devenit membru al IHWW în 2015, având cel mai mare număr de locuri pentru studenți, 1800, iar de atunci se dezvoltă continuu. Printre orașele în care există IHWW se numără Philadelphia, New York, Chicago, Washington DC, Londra, San Diego, Alberta, Brisbane etc. Lista completă o găsiți aici: http://ihouseworldwide.org/about

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte